FOTO DE GRUP

FOTO DE GRUP

divendres, 8 de maig del 2020

TASQUES DILLUNS 11 DE MAIG

Bon dia!


Gràcies a tots els que heu pogut connectar-vos a la videocridada de Zoom, ha estat un èxit, per això la setmana que ve en farem una altra. Creim que és la millor manera de treballar les preguntes de Projectes per així poder opinar tots alhora i tenir un millor feedback. A més ens veim, que ens enyoram molt, i parlam d'altres coses importants o dubtes que puguin sorgir als infants.


La pregunta de PROJECTES per fer per la setmana que ve (divendres 15 de maig) és la següent:


- QUINA ÉS LA IMPORTÀNCIA DELS CIENTÍFICS A LA NOSTRA VIDA?
- QUINA ÉS LA FEINA QUE FAN?

NATURALS: completar la taula amb la informació de les característiques dels animals vertebrats. (Vos envii pdf i word per que trieu el que millor vos vagi per Dinantia). Entregar dilluns que ve, dia 18 de maig.

CATALÀ: Snappet.Català Barcanova: Unitat 1
  • activitat 6 Ortografia: El punt.
  • activitat 8: Dictat

PLÀSTICA: Transforma’t en obra d’art. Darrerament s’ha fet molt famós recrear quadres coneguts a través de les xarxes socials. Primer podeu pegar un cop d’ull als següents enllaços per veure unes mostres i agafar idees:

La feina serà RECREAR UN QUADRE FAMÓS, pots triar el que vulguis, i enviar-me la foto. Prepara l’escena amb els personatge (pots ser tu mateix o un familiar teu), la vestimenta, el maquillatge i tots els elements que consideris més adients. També m’has d’enviar EL TÍTOL DEL QUADRE, NOM DE L’AUTOR, ANY I ESTIL. (Per dilluns 18 de maig)
Esper que disfruteu molt d’aquesta activitat, després les penjaré al Drive i les compartiré amb tots.

Que disfruteu del cap de setmana!
Besades a poalades!
Magdalena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada