FOTO DE GRUP

FOTO DE GRUP

dijous, 7 de maig del 2020

TASQUES DIVENDRES 8 DE MAIG

Bon dia! Esper que estigueu tots bé!
Vos he fet una graella per planificar els deures de cada setmana, els qui vulguin la poden imprimir, un full per setmana, i anar omplint cada dia amb els deures que anam mandant i els dies d'entrega. És per facilitar-vos la feina, però és totalment voluntari emplear-la. (pdf a Dinantia)
Recordau que la tasca que mandam per demà no s'ha d'entregar demà, sino que s'ha de començar a fer demà i enviar com a màxim el següent dia de classe de cada assignatura. Aquí teniu l'horari nou que vàrem fer després de Pasqua.


Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
SOCIALS
CASTELLÀ
RELIGIÓ/VALORS
MATEMÀTIQUES
CASTELLÀ
CATALÀ
MATEMÀTIQUES
ANGLÈS
CATALÀ
PROJECTE
PLÀSTICA
MÚSICA


E.F.


Una abraçada
Magdalena

CASTELLANO: Escibir una historia. Tenéis un pdf (Dinantia) donde encontraréis los datos que necesitáis para escribirla, personaje, escenario y situación. Tenéis que lanzar un dado 3 veces para ir eligiendo la información que usaréis para escribir la historia. Si no tenéis dado preguntar a un familiar que os diga 3 números del 1 al 6.
Os paso las pautas para escribir una historia (Dinantia). Mínimo 15 líneas. Recuerda, buena letra y presentación. Puedes hacerlo todo, borrador y definitivo, en el cuaderno. (Entregar el próximo martes)

PROJECTE: videoconferència per Zoom divendres a les 11h. Vos enviarem invitació al mail una estona abans. Teniu fins divendres a les 10h del matí per enviar la tasca de La Creu.

E.F: Fer estiraments. Desplaçaments curts (si pots) combinant  (corre endavant,  enrere, de costat, a peu coix, peus junts, quatre cames... 10 min.
Carrera continua, si pots, sis minuts.
GRANERA HOQUEI.
REPTES:
Quantes voltes pots fer al zig zag en 2min?
Quants de gols de 10 llançaments?
A més distància?
Posa't els teus reptes. Mira aquest vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada