FOTO DE GRUP

FOTO DE GRUP

dimecres, 22 d’abril del 2020

TASQUES DIJOUS 23 D'ABRIL

Bon dia, I BON DIA DEL LLIBRE!

Aclariments:
Del Kahoot no importa que m'envieu res, jo puc veure els vostres resultats. Gràcies.

Les tasques d'educació física les heu d'enviar a n'en Carles jccarriedo@educaib.eu , les de religió (els alumnes que en fan) a na Maria del Mar mmmartinblas@educaib.eu  i les de música a n'en Sebastià sllabresmulet@educaib.eu

Aquí vos deix les feines per fer demà.
Gràcies i ànims!!!
Magdalena
MATES: Snappet (Heu de seleccionar l’assignatura Matemàtiques Barcanova 6è). Unitat 3. Activitat 1 Diagrama de barres. (està visible també al pla de lliçons)

NATURALS: Classificació dels éssers vius, els 5 regnes.
Primer heu de mirar un vídeo explicatiu:
Els 5 regnes són: Animals, Plantes, Fongs, Protoctists i Moneres (bacteris). Començarem pel regne més fàcil i que millor coneixem, el Regne Animal. Heu de cercar informació a Internet o a llibres que tingueu a casa i heu de fer la classificació dels animals (vertebrats, invertebrats i els grups de cada tipus) fent un esquema o mapa mental, ben complet, amb bona lletra i bona presentació, podeu emplear diferents colors, tipus de lletra,... Entregar el proper dijous 30 d'abril.

CATALÀ: Activitat de comprensió oral (enviaré word per Dinantia) Tèntol. Teniu dijous 23 i dilluns 27 per a fer-ho. S’entregarà a partir de  dilluns 27 i  màxim  dijous 29 d’abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada